Over

Het HondenHuys Woudenberg

Het Hondenhuys wordt gerund door hondenliefhebbers die ervoor zorgen dat uw hond zich binnen no-time thuis voelt. Wij zijn er iedere dag enorm trots op dat wij een uitstekende service leveren aan onze gasten. Onze missie is om uw hond een veilige en gezellige plek te bieden om te spelen en te socialise. Wij streven ernaar om alle honden zich comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen, net alsof ze thuis zijn (maar dan misschien iets luxer!)

Tijdens het verblijf zal uw hond genieten van verschillende activiteiten! Touwtrekken, lekker graven in het zand en natuurlijk knuffelen.

In ons luxe hondenpension in Woudenberg bieden we onderdak aan de kleinste hondjes, de meest onstuimige grote honden en alle sociale honden daartussenin! Ook bieden we een rustige plek voor oudere honden. Wij geloven namelijk dat de opvang van onze trouwe viervoeters veel beter kan. Honden horen in een gezellige, huiselijke omgeving. Een plek waar het net zo leuk is als thuis bij het baasje (of misschien stiekem nog wel leuker). Wij zijn Het Hondenhuys begonnen om dit te realiseren, zodat u uw hond met een gerust hart achter kan laten bij ons.

Bij ons worden honden niet in kooien geplaatst, maar in luxe appartementen, of de mooie grote tuin.
Een plek waar ze genoeg aandacht en beweging krijgen én de kans om met andere honden te socializen.

Onze locatie stelt uw hond in staat om het beste te maken van zijn of haar luxe vakantie, zowel binnen als buiten. In het prachtige landschap met veel bomen, frisse lucht en veel ruimte om te bewegen, zal uw hond zich verwend voelen.

Lees meer over onze dag arrangementen, meerdaagse arrangementen of volg ons op Facebook of Instagram voor meer leuke updates. Hopelijk tot snel in Het Hondenhuys!

Let's make it ultra all inclusive: Wij gaan net een stapje verder voor uw hond

Ravotten in onze tuin
Onze gasten hebben de mogelijkheid zelf te bepalen wanneer ze gebruikmaken van de gezellig ingerichte, aangrenzende tuin.

Dogflix'n chill
De mogelijkheid om tv te kijken (dogflix ’n chill) en muziek te luisteren maakt het verblijf nog huiselijker.

Heerlijk bijkomen van de warmte
Een heerlijk dutje doen in onze ge-airconditioneerde appartementen.

Tijd voor een wasbeurt?
Houdt uw hond van een wasbeurt of vind u het prettig een schone hond mee naar huis te nemen? Boek een persoonlijke wasbeurt met een van onze speciale shampoo’s.

Naar de kapper
Het Hondenhuys werkt samen met een vaste trimsalon uit de buurt, u kunt een behandeling boeken tijdens het invullen van het reserveringsformulier.

Persoonlijk worden uitgelaten
Gunt u uw hond een 1 op 1 wandeling? Ook dit behoort tot onze mogelijkheden.

Een prettig verblijf voor uw hond
Mogen wij uw hond ook ontvangen?

Laat uw hond écht een keer een dag verwennen. Boek via onderstaande knop het verblijf voor uw hond. 

Dagopvang:
Haal- en brengtijden in overleg

Meerdere dagen opvang:
Brengen tussen 10:00u en 10:30u (doordeweeks)

Ophalen tussen 17:00u en 17:30u (doordeweeks)

Halen en Brengen tussen 10:00u en 11:00u. (zaterdag)
Zaterdagmiddag en zondag gesloten voor halen en brengen.

Contact
Voskuilerweg 30
3931 MX Woudenberg
info@hethondenhuys.nl